CNN Prima News odvysílá slovenskou volební noc

pátek, 22. března 2024, 18:05 Aktuality, TV MediaGuru

CNN Prima News nabídne speciální vysílání ke slovenským volbám, zahájí ho v sobotu 23. března ve 20:00.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Po americkém volebním superúterý odvysílá CNN Prima News slovenskou volební noc. Speciálním vysíláním, které odstartuje 23. března a bude pokračovat celou noc, provede pětice moderátorů ve složení Terezie Tománková, Libor Bouček, Petr Suchoň, Petr Převrátil a Barbora Zlatohlávková.

Speciál v úvodu nabídne rozhovory se slovenským exprezidentem Andrejem Kiskou a bývalým českým prezidentem Václavem Klausem.

„S ohledem na velký zájem diváků, kteří sledovali naše vysílání ke slovenským parlamentní volbám loni na podzim, nabídneme opět kompletní volební servis, na který jsou v našem vysílání zvyklí, doplněný několika technickými inovacemi,“ uvedl šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima News Tomáš Vojáček.

Přímo na Slovensku pak bude mít CNN Prima News čtyři štáby s reportéry Patrikem Kaizrem, Janem Sochou, Sabinou Dračkovou a Andreou Teissigovou.

Slovenská volební noc začíná v sobotu 23. března ve 20:00 a pokračuje během celé noci až do sečtení všech hlasů. Ráno pak naváže speciální vydání pořadu Nový den v 6:00.

-mav-